csak azt akarom hogy tudd, nem baj ha időnként nincs jól az ember...

2022. október 31. 18:32 - ciporka*

Egy idő után a fájdalom már nem ragaszkodik az évfordulókhoz. Nem pont a halála, a temetése vagy a születése napján ránt magával, hanem a legváratlanabb pillanatokban. Egy különös, vagy épp egy megnyugtató álom, egy film, amit együtt néztünk, egy hangulat, ami hozzá köthető..
Megváltoznak az ünnepek és velük a hétköznapok, szétszéled a család, meghal az otthon is, és végtére is semmi nem lesz többé ugyanolyan, mint a halála előtt volt.
Amit nem lehet megszokni, azok a hiányzó ölelések. A megválaszolatlan kérdések. A feltételezések. A vajonok. A volnák. Az el nem készült közös fotók. Az elmaradt videók. A meg nem ejtett beszélgetések..
Amit nem lehet megszokni, az a bárcsak.
A bárcsak itt lennél.�
"Némelyek előremennek, és várják azokat, akiknek dolguk van még a földön. Néha a gyermek megy előre, néha a szülő. De a Teremtő úgy osztotta be, hogy aki csillagok fölé kerül, legyen, aki várja őt ottan."
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciporka.blog.hu/api/trackback/id/tr5017967358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
csak azt akarom hogy tudd, nem baj ha időnként nincs jól az ember...
süti beállítások módosítása