csak azt akarom hogy tudd, nem baj ha időnként nincs jól az ember...

2023. augusztus 20. 17:30 - ciporka*

"Egyszer fiatal voltam. Minden nőnek üzenem; 40-50 év felett legtöbben életünk következő szakaszát éljük át. Abba a korba léptünk, ahol ráncokat, ősz hajat és plusz kilókat látunk. Látjuk a cuki 25 éveseket és emlékezünk. Már nem mi vagyunk a lányok a lenge nyári ruhánkban. Amit ők fiatalságukkal és lelkükkel érnek el, azt mi bölcsességünkkel és tapasztalatainkkal hozzuk. Családot neveltünk, háztartást irányítottunk, fizettünk számlákat, kezeltük a betegséget, a szomorúságot és minden mást, amit az élet adott. Néhányan közülünk elvesztették a legközelebb álló szeretteiket. Túlélők vagyunk. Harcosok vagyunk a csendben. Nők vagyunk, mint egy klasszikus autó vagy egy finom bor.
Még ha a testünk nem is olyan, mint régen, akkor is hordja a lelkünket, a bátorságunkat és az erőnket. Mindannyian alázattal, méltósággal és büszkeséggel szeretnénk belépni életünknek ebbe a fejezetébe mindazzal együtt, amin keresztül mentünk, és soha nem szabad rosszul éreznünk magunkat amiatt, hogy öregszünk. Ez egy kiváltság, amit oly sokan szeretnének letagadni!"
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ciporka.blog.hu/api/trackback/id/tr8618197347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
csak azt akarom hogy tudd, nem baj ha időnként nincs jól az ember...
süti beállítások módosítása